Računalniki POSLOVNE linije

Pameten nakup računalnika.

Življenska doba

 

 

Vsaj še 4 - 6 let po nakupu!

Vsi si želimo, da bi za svoj denar kupili opremo, s katero bi bili zadovoljni in za katero bi lahko tudi sodelavcu, prijatelju ali sestrični rekli: veš kaj, tole je bil pa res dober nakup.

Ne glede na to, da je vsa oprema, ki jo lahko kupite pri nas, rabljena, a tehnično 100% obnovljena, vam zagotavljamo, da bo računalnik, prenosnik ali druga oprema iz POSLOVNE linije stabilno delovala še vsaj 4 - 6 let od nakupa pri nas.

Naj spomnimo, da je oprema iz POSLOVNE linije izdelana iz najkakovostnejših materialov za delo v trdih poslovnih pogojih, zato je njena življenjska doba v osnovi 3-krat daljša kot pri računalnikih, ki jih lahko kupite v trgovini.

Prepričani smo, ne le da vam bo računalnik iz POSLOVNE linije dolgo služil, ampak vam lahko zagotovimo tudi, da bo deloval stabilno. Ena resnično velikih prednosti računalnikov POSLOVNE linije je namreč ta, da imajo v primerjavi s trgovinskimi računalniki 10-krat manj reklamacij! To velja tako za prenosnike, kot za stacionarne računalnike in monitorje.

POMEMBNO!
Z nakupom obnovljenega POSLOVNEGA računalnika si ne zagotovite le ugodne cene. Zagotovite si veliko več: stabilno delovanje brez servisov in z dolgo življenjsko dobo, ki je vsaj še 4 - 6 let od nakupa pri nas.


 

 

Baterije v prenosnikih in tablicah

Baterije v prenosnih računalnikih imajo garancijo 12 mesecev, z izjemo baterij v tabličnih računalnikih, ki imajo garancijo 6 mesecev. Podaljšanje garancije na 24 mesecev za baterije ni možno. Vsako baterijo testiramo, zato se na opdatek o trajanju naterije lahko zanesete.

NE SKRBITE!
Minimalna dolžina delovanja naših baterij je 2.5 ure, izjema so le Mobile WorkStation, kjer je zaradi večje porabe procesorja in grafičnega čipa garantirano delovanje 2 uri. Pri VIP paketu je zagotovljeno delovanje baterije minimalno 3.5 ure.

 

Primerjava artiklov

Trenutno nimate artiklov.
© 2018 - 2024 Obnovljeni POSLOVNI računalniki Vse pravice pridržane.