Računalniki POSLOVNE linije

Pameten nakup računalnika.

Stanje | izgled


Razumemo vaš prvi pomislek, ko slišite besedo rabljen ali obnovljen. Verjetno ste že kdaj kupovali rabljen avtomobil, vsi vemo, kakšni neprijetni občutki nas prevzemajo. Prodajalcu ne zaupamo najbolje, iščemo skrite napake, pomanjkljivosti in smo na splošno zelo nezaupljivi. Pri nakupu rabljenega oziroma obnovljenega računalnika je lahko popolnoma enako.

Vendar ne pri nas. Dovolite, da vam razložimo.

POMEMBNO JE, DA VESTE!
Specializirani smo za prodajo OBNOVLJENIH računalnikov izključno POSLOVNE, to je boljše linije. Široko-potrošnih linij ne prodajamo. Več o POSLOVNI kvaliteti opreme si preberite tukaj.

 

Kaj pomeni, da je računalnik OBNOVLJEN?

Vsi (ne-novi) računalniki, ki se prodajajo na trgu so rabljeni in nato obnovljeni. Stopenj obnove je več in sicer:

 • RABLJENI niso ne tehnično ne vizualno obnovljeni. Možnost tehničnega defekta je velika.
 • RABLJENI, tehnično obnovljeni računalniki so podvrženi strogemu tehničnemu testiranju -  vsaka komponenta je podvržena testiranju. Slabe komponente se nato zamenjajo in računalnik je 100% tehnično brezhiben, kar pri rabljenemu ni zagotovljeno. Te računalnike navadno poimenujemo OBNOVLJENI.
 • RABLJENI, tehninično in vizualnmo obnovljeni opremi je obnova tako tehnična, kot vizualna. Računalnik tudi izgleda kot nov in pri nas dobi oznako RE-NEW.
POMEMBNO!
Vsi naši računalniki so OBNOVLJENI tehnično, nekateri pa tudi vizualno (*program RE-NEW). Ob nakupu ste 100% varni!

 

 

IZVOR in KAKOVOST
Oprema, ki jo prodajamo, je izključno iz kakovostnejše, POSLOVNE linije in je bila 2 - 3 leta v uporabi v velikih podjetjih, kot so Lufthansa, Lloyd, Hans Grohe, BMW, Mercedes,... ki redno posodabljajo računalniško opremo. Računalniki so vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot so HP, DELL, LENOVO, EIZO itn.. Podjetja po 2 - 3 letih opremo zamenjajo za novejšo, obstoječa pa gre v posebna, specializirana podjetja, v katerih jo pregledajo, očistijo in po posebnih postopkih pobrišejo diske. Vsi slabši deli so zamenjani z novimi. Oprema dobi oznako TEHNIČNO OBNOVLJENA.

 

 

OHRANJENOST OPREME
Izjemno pomembno se nam zdi, kako je oprema, ki jo prodajamo, ohranjena.
Zato vsak kos opreme, ki pride v naše skladišče, naši tehniki ponovno temeljito pregledajo. Pri obnovi, torej testiranju, čiščenju in pri pregledu vsakega kosa opreme posebej so izjemno sistematični.

Naši kakovostni standardi so strogi, posebno pozornost pa polagamo ravno na fizično ohranjenost opreme. Osnovni namen teh testiranj je, da svoje kupce lahko razveselimo. Veliko jih, ko vidi opremo, vpraša, ali je ta oprema resnično bila rabljena? Da, resnično je bila rabljena.

 

 

PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE
Računalniki "brand name", torej računalniki priznanih blagovnih znamk (HP, DELL, LENOVO ...), imajo zaradi velikih serij izdelave, znanja in ugleda proizvajalca veliko manj sistemskih napak, predvsem pa so vgrajene komponente standardne in dobro funkcionalno usklajene. Tak računalnik deluje tiho in stabilno. Če je treba zamenjati kak del, je nadomestek natanko tak kot original. Deli so standardni in vedno dobavljivi.

 

 

 

 

Fizični izgled opreme pri nas delimo v tri kakovostne razrede:

 

 
 

 

Kaj pomeni fizični izgled kakovosti A++ | obnovljeni?
V to kategorijo kakovosti uvrščamo prenosnike, ki niso obnovljeni le tehnično, temveč tudi vizualno in so po ohranjenosti popolnoma enaki kot novi. To so prenosniki POSLOVNE linije, ki so bili poleg tehničnega tudi v vizualnem obnovitvenem postopku in imajo zaradi osvežene barve 100% brezhiben izgled. So brez najmanjše praske na ohišju in na ekranu.
Tipkovnice so slovenske tiskane (ne gravirane, ne nalepke), ekrani so pregledani in zaščiteni s folijo.
...kliknite za pregled zaloge kakovosti A++ | re-new.


 

 

Kaj pomeni fizični izgled kakovosti A | odlično ohranjeni?
Večina (95%) naših računalnikov je kakovosti A. To pomeni:

 • da so računalniki tehnično obnovljeni in zato 100% brezhibni;
 • ohišja so brez ali z drobnimi sledmi uporabe (praskice, kakšna drobna udrtinica na ohišju), vendar nikoli večjih poškodb, udarcev, odrgnin ali podobno;
 • vsa oprema je posesana in spihana - le tako lahko zagotovimo, da ne pride do težav s pregrevanjem;
 • vsi zasloni so brez prask, odrgnin, madežev ali kakršne koli druge anomalije, dopuščene so mikro, res mikro praskice;
 • vsaka baterija v prenosniku je testirana s posebno programsko opremo, ki nam določi stanje baterije - minimalno zagotovljeno delovanje je 2.5 ure;
 • 1-letna garancija pri prenosnikih zajema tudi garancijo na baterijo.
   
BODITE POZORNI!
Drugi prodajalci rabljene opreme na slovenskem trgu si zelo ohlapno razlagajo pojem kakovosti A!


 

 

Kaj pomeni fizični izgled kakovosti A- | ugodne cene?
Naši natančni in skrbni tehniki pri pregledu, testiranju in pri čiščenju občasno naletijo na kak kos opreme, ki ga ne uvrstimo v razred A.
Tu gre v večini primerov za manjše praske na ekranih prenosnikov, droben prahec pod ekranom, mrtvi pixel, milimetrske bele madeže na ekranih, pokice na ohišju prenosnikov in podobno. Te kose označimo in jih objavimo v kategoriji "kakovost A-". V vsakem primeru gre le za lepotno napako, ki nima tendence, da poslabša brezhibno delovanje opreme.

Naj povemo, da večina ljudi sploh ne bi opazila teh drobnih napakic, ki jih imajo na primer prenosniki, ki so uvrščeni v naš kakovostni razred A-, če jih mi ne bi opozorili nanje. Vendar sta poštenost in resnica naši prioriteti; verjamemo, da nam tudi zato zaupa toliko kupcev.

 

 

 

Ponudimo lahko tudi različne pakete:

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VIP paket

Posebna kategorija naše opreme je VIP - na voljo je le pri prenosnikih kakovosti A | odlično ohranjeni.

Z nakupom VIP paketa si za ugodno ceno zagotovite vse dodatke, ki jih lahko ponudimo pri nakupu prenosnika. Prenosniki z VIP paketom imajo podaljšano garancijo, slovensko tipkovnico, nadpovprečno dolžino baterije, posebej pregledane trde diske in obnovljeno prevodno pasto. Naložene imajo tudi veliko programske opreme.

Z VIP paketom lahko opremimo praktično vse naše prenosnike. Cene VIP paketa so objavljene poleg vsakega prenosnika posebej, desno od slike, tik pod Garancijo. Če želite na vaš prenosnik namestiti VIP paket, to ob nakupu omenite vašemu prodajalcu. Poskrbel bo za vse potrebno.

VIP paket vsebuje:

 • 2 leti garancije;
 • slovensko tipkovnico* (nalepke po meri, ukrojene za konkreten model);
 • pregledan trdi disk (brez slabih sektorjev);
 • baterijo, ki traja vsaj 3.5 ure (testni pogoji: vključen WiFi | YouTube ogled filma);
 • obnovljeno prevodno pasto med procesorjem in hladilnikom.

 

*SLO tipkovnica:
kakovostne in trpežne lamelirane nalepke, narejene po meri za vsak model prenosnika posebej.
Nalepka pokrije celotno tipko, tako da rob skoraj ni viden. Zelo profesionalno.

 

Na prenosniku je prednaloženo za delo in zabavo:

 • operacijski sistem Windows 10 PRO;
 • Google Docs (Word, Excel);
 • Adobe Reader (branje dokumentov v formatu PDF);
 • VLC (za gledanje filmov in poslušanje glasbe);
 • GIMP (za risanje in obdelavo slik);
 • IfranView (za obdelavo fotografij).

 

 

 

Obnova prevodne paste

Prevodna pasta med procesorjem in hladilnikom z leti izgine, kar povzroči pregrevanje procesorja in v najslabšem primeru odpoved procesorja. S preventivno obnovitvijo paste močno podaljšate življenjsko dobo procesorja in preprečite okvare. Cena obnove prevodne paste je 20 € + DDV.

 

Primerjava artiklov

Trenutno nimate artiklov.
© 2018 - 2024 Obnovljeni POSLOVNI računalniki Vse pravice pridržane.