Računalniki POSLOVNE linije

Pameten nakup računalnika.

  • Domov
  • Nakup brez tveganja

Nakup brez tveganja

 

Nakup pri nas = zelo varen nakup

Nakup obnovljenega računalnika pri nas je varen. Prodajamo le opremo kakovosti A, trdi diski so očiščeni s sistemom BLANCCO.
Če se pojavijo težave, jih vedno rešimo. Imamo lasten servis, ki 95 % napak reši v 48 urah.

 

Na kaj morate biti pozorni?
Prodajalcev obnovljeni / rabljenih računalnikov je več vrst. Prav zlahka se vam zgodi, da pri obnovljenih / rabljenih računalnikih kupite opremo kakovosti B, ki vam jo prodajo kot kakovost A. Zato je pri nakupu treba biti zelo previden. Tovrstne računalnike prepoznate tako, da so to navadno fizično slabo ohranjeni starejši modeli, ki imajo posledično veliko krajšo življenjsko dobo in težave pri stabilnem delovanju.

Pri prodajalcih, ki so fizične osebe (navadno na Bolhi), imate le prodajalčevo ustno zagotovilo, da je računalnik brezhiben. Garancije ni.
Če imate kakršne koli težave, vam jih nihče ne pomaga reševati. Takšen nakup torej ni varen, saj je tveganje popolnoma na vaši strani.

Pri podjetjih, ki prodajajo obnovljeno / rabljeno računalniško opremo, je treba ločevati med takšnimi, ki delajo skladno z zakonodajo in izstavljajo račune, ter takšnimi, ki poslujejo na črno. Če računa ne dobite, to pomeni, da prodajalec utajuje davke. Vsak utajeni € pa nadomestite osebno vi iz svojega žepa državi, in sicer po drugih kanalih (nižje pokojnine, dražji vrtci, višji DDV,...). Prav tako nimate nobenega dokazila, da ste računalnik plačali in ste ob težavah prepuščeni sami sebi. Ne dovolite si tega!

 


Kaj, če mi računalnik ni všeč?

Seveda, tudi to se zgodi. Mi to razumemo. Če z naročenim izdelkom zaradi kakršnegakoli vzroka niste zadovoljni, ga lahko brez pojasnila v 15 dneh vrnete. Za vračilo izdelka, prosimo, najprej kontaktirajte svojega prodajalca.

Vrnjen računalnik mora biti nepoškodovan in v brezhibno delujočem stanju. Priložen mora biti račun. Za vračilo kupnine bo poskrbel vaš prodajalec.

*Če je oprema, ki jo želite vrniti, poškodovana, nedelujoča ali podobno, vam skladno z Zakonom o potrošnikih izdelka nismo dolžni vzeti nazaj.

Primerjava artiklov

Trenutno nimate artiklov.
© 2018 - 2024 Obnovljeni POSLOVNI računalniki Vse pravice pridržane.